Условия за ползване

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ ТЕЗИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ ПРЕДИ УПОТРЕБАТА НА ТОЗИ САЙТ.

Използвайки този сайт, Вие изразявате съгласието си с тези УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ. Ако не сте съгласен(А) с всички условия за ползване, моля не използвайте сайта.

Medical.bg може да преразгледа и обнови тези УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ по всяко време. Ако продължите да използвате сайта, Вие изрично се съгласявате с направените промени.

ТОЗИ САЙТ НЕ ПРЕДОСТАВЯ МЕДИЦИНСКИ СЪВЕТИ.

Съдържанието на този сайт, състоящо се от текст, графики, снимки, информация от цензорите на medical.bg и всеки друг материал намиращ се в сайта, е предназначено единствено за информативни цели. Съдържанието няма цел да замени професионален преглед от медицинско лице, диагноза или лечение. Не е заместител на медицински преглед и не заменя нуждата от услугите на професионално медицинско лице.

Винаги се консултирайте с Вашия личен лекар преди да предприемете каквито и да било други лечения базирани на външни източници. Само Вашия доктор може да Ви даде сигурен съвет и да Ви назначи подходящо и ефективно лечение. Никога не пренебрегвайте медицински професионален съвет и не отлагайте търсенето на медицинска помощ, заради информация получена в този сайт.

Ако смятате, че имате нужда от спешна медицинска помощ, обадете се незабавно на Вашия лекар или тел. 112. Medical.bg не препоръчва или да одобрява специфични тестове, лекари, продукти, процедури, мнения или друга информация, които могат да бъдат посочени на сайта. Разчитането на информацията, предоставена от Medical.bg и/или наши служители, лекари поканени от нас, или други посетители на сайта е единствено на Ваш собствен риск.

Сайтът може да съдържа здравно-медицински или свързани материали, които са сексуално ориентирани. Ако намирате тези материали за обидни, може да не искате да използвате medical.bg.

ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ

Всички ресурси под формата на текст, картинки, търговски марки и т.н са сосбтсвеност нa medical.bg. Копиране, модифициране и променяне на материалите не може да става без писмено съгласие от medical.bg

Всички използвани външни източници, са цитирани и посочени като такива непосредствено на мястото на тяхната употреба. Ако намирате Ваши материали, защитени с авторко право и публикувани в medical.bg, можете да се свържете с нас на адрес: copyright@medical.bg

ЛИЧНИ ДАННИ

Части от функционалностите на сайта изискват въвеждане на лични данни. Всички лични данни запазени в базата данни на medical.bg, са обект на кореспонденция само между съответните лица и системата на medical.bg

Данните не могат да бъдат предоставени на трети лица, освен в случаите, когато това се налага от законите на Р.България и данните бъдат изискани от органите на реда.