Spa, релакс и антистрес

Биодинамичен масаж

От

Публикувана:
Последна редакция: 21/07/2018
Зарадвайте стомаха си с биодинамичен масаж Този масаж датира от началото на 70-те години, когато се е използвал стетоскоп за слушане на шумовете стомаха по време на масажа. Тези шумове са използвани, за да се следи вътрешното състояние на тялото, а също и да се хвърли светлина върху емоционалните проблеми.

Теорията е, че физическите проблеми и емоционалния стрес могат да имат ефект върху храносмилателната система. Един по-задълбочен анализ на червата и храносмилателните органи може да помогне да се открият и решат всички чути здравни проблеми.

Как действа техниката за биодинамичен масаж?
Вашият терапевт ще използва различни техники за масаж, някои от които са подобни на тези, използвани в традиционните масажи Има и конкретни позиции и дихателни техники, предназначени да ви помогнат да отпуснете храносмилателните органи. По време на лечението, Вашият терапевт ще спира за равни интервали от време, за да слуша вашите перисталтически движения на червата.

Всяка сесия е вероятно да продължи около час, за да даде своя положителен вътрешен ефект. В зависимост от вашите физически и емоционални нужди, курса на лечение може да продължи различно.

За мен ли е биодинамичния масаж?
Може да сте малко притеснени да позволите на някой да слуша тялото ви, но ако страдате от главоболие, мигрена, безсъние, раздразнителен чревен синдром, храносмилателни проблеми, хипертония, депресия, тревожност, пристъпи на паника или завладяващо принудително разстройство (OCD ), биодинамичния масаж е решението на вашия здравословен проблем.

Още от Spa, релакс и антистрес

 • 2013-12-01 08:00

  Техниките които ще разгледаме са дълбоко дишане, Прогресивно Мускулно Релаксиране и "отпускаща реакция". ......
 • 2012-10-02 00:00

  Стреса е субективен. Различните хора реагират по различен начин на стресови преживявания. Макар че събитията, които......
 • 2012-07-17 08:00

  Средата в която живеем е пълна с стресори. Има различни елементи около нас, които са причина за различните видове......
 • 2011-05-13 08:00

  Чувствате върху себе си прекалено голямо напрежение и изисквания? Не можете да спите от притеснения за контролни и......
 • 2011-05-13 05:00

  Бaланса между дома, работното място и психологичесото състояние е много важен. Малкото стрес не е проблем, но ако е в......