Spa, релакс и антистрес

Балийски масаж

От

Публикувана:
Последна редакция: 19/07/2018
Нека ви изтъркат по правилния начин. Балийският масаж акцентира е върху пълния сензорен опит, като използва динамична комбинация от акупресура, рефлексология, стречинг, дълбок масаж на тъканите и масаж с ароматни етерични масла Тази форма на масаж се използва най-вече за успокояване на мигрени и мускулна болка.

Какво представлява масажа?
Вашият терапевт ще ви помоли да легнете на специално масажно легло. Както при повечето масажи които използват масло, вие ще трябва да свалите по-голямата част от дрехите си (обикновено всичко освен бельото под областта на кръста), но при нужда, терапевта ще ви осигури кърпи да покриете която и да желаете част.

Пригответе се за добро месене - балийския масаж използва комбинация от силно налягане дълги масажиращи удари, преплъзващи се по повърхността на кожата удари, леко напрежение върху мускулите, каращо ви да усетите как кръвта ви тече в тялото.

Въпреки, че ползите са многобройни, балийския масаж е също чудесен за облекчаване на стрес и отпускане благодарение на благоуханните естествени масла които не са просто отпускащи, но и благоуханни.

Подходящ ли е за мен този тип масаж?
Изпробван веднъж, балийския масаж определено се харесва на почти всички. Той достига по-дълбоките тъкани, което го прави популярен за лечение на спортни травми. Така че, независимо дали сте активен спортист или просто малко по-активен в ежедневието си, той могъл да помогне за възвръщането на вашата отлична форма.

Още от Spa, релакс и антистрес

 • 2013-12-01 08:00

  Техниките които ще разгледаме са дълбоко дишане, Прогресивно Мускулно Релаксиране и "отпускаща реакция". ......
 • 2012-10-02 00:00

  Стреса е субективен. Различните хора реагират по различен начин на стресови преживявания. Макар че събитията, които......
 • 2012-07-17 08:00

  Средата в която живеем е пълна с стресори. Има различни елементи около нас, които са причина за различните видове......
 • 2011-05-13 08:00

  Чувствате върху себе си прекалено голямо напрежение и изисквания? Не можете да спите от притеснения за контролни и......
 • 2011-05-13 05:00

  Бaланса между дома, работното място и психологичесото състояние е много важен. Малкото стрес не е проблем, но ако е в......