Рецепта за Аспержи с майонезен сос

Аспержи с майонезен сос


Medical.BG
    Сравенете рецептата с други рецепти:
Необходими продукти:
•    1 и 3/4 купи предварително почистени и нарязани аспержи
•    Майонезен сос

Начин на приготвяне:
1. Задушете аспержите с малко вода или използвайте готови аспержи от консерва.
2. След задушаването прецедете аспержите и запазете соса.
3. Гарнирайте соса, получен при задушаване на аспержите със ситно нарязан лук и 4 кисели краставички. Добавете към него и майонезения сос и разбъркайте добре.
4. Залейте задушените аспержи със соса. Ястието е готово за сервиране!

Количество:
4 порции


Енергиини показатели за 1 порция:

Калории: 99
Мазнини: 4 g.
Холестерол: -
Протеини: 12 g.
Въглехидрати: 3.6 g.
Фибри: -
Наситени мазнини: -
Мононенаситени мазнини: -
Полиненаситени мазнини: -


Потребителска оценка
3.0 / 1 гласа