Рецепта за Праз с лук

Праз с лук


Medical.BG
    Сравенете рецептата с други рецепти:
Необходими продукти:
•    3 купи нарязан на пръчици праз лук
•    1 глава лук
•    1/2 чаша зеленчуков бульон
•    Сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:
1. Задушете праз лука за около 30 минути.
2. Прецедете го и го оставете да се охлади.
3. Обелете и нарежете лука. Задушете го в зеленчуковия бульон. Подправете го със сол и черен пипер на вкус. След това добавете към него и вече задушения праз лук и оставете сместа да къкри на слаб огън в продължение на около 10 минути.

Количество:
4 порции


Енергиини показатели за 1 порция:

Калории: -
Мазнини: -
Холестерол: -
Протеини: -
Въглехидрати: -
Фибри: -
Наситени мазнини: -
Мононенаситени мазнини: -
Полиненаситени мазнини: -


Потребителска оценка
3.0 / 1 гласа