Рецепта за Свинско печено с плодове

Свинско печено с плодове


Medical.BG
    Сравенете рецептата с други рецепти:
Време за приготвяне:
7 часа и 15 минути

Необходими продукти:
•    1 средно голяма глава лук – нарязан на филийки
•    1 килограм крехко свинско месо без кост
•    240 грама сушени круши или сини сливи
•    1/2 чаша ябълков сок
•    1/2 чаена лъжичка сол
•    1/2 чаена лъжичка смляно индийско орехче
•    1/4 чаена лъжичка канела на прах

Начин на приготвяне:
1. Поставете лука, след това и свинското месо, а накрая и плодовете в електрическа тенджера за бавно готвене.
2. В малка купа смесете остатъка от съставките и ги разбъркайте. Пресипете получената смес върху плодовете в електрическата тенджера.
3. Покрийте тенджерата и я включете на нисък градус, с времетраене 7-9 часа.

Количество:
8 порции


Енергиини показатели за 1 порция:

Калории: 280
Мазнини: 9 g.
Холестерол: 70 mg.
Протеини: 26 g.
Въглехидрати: 23 g.
Фибри: 2 g.
Наситени мазнини: 3 g.
Мононенаситени мазнини: -
Полиненаситени мазнини: -


Потребителска оценка
3.0 / 1 гласа