Рецепта за Кадифен ванилов пудинг

Кадифен ванилов пудинг


Medical.BG
    Сравенете рецептата с други рецепти:
Необходими продукти:
•    2 чаши обезмаслено прясно мляко
•    4 препълнени супени лъжици обезмаслено сухо мляко
•    2 супени лъжици неподсладен инстантен ванилов крем на прах
•    Нискокалоричен изкуствен подсладител

Начин на приготвяне:
1. Уверете се че всички посочени съставки са добре охладени.
2. Смесете прясното мляко, сухото мляко и ваниловия крем на прах в подходящ огнеупорен съд и ги загрейте на слаб огън. Разбърквайте на всеки 2 минути. Следете сместа да не загори и залепне за дъното на съда.
3. По желание след като готовата смес се охлади бихте могли да добавите и нискокалоричен изкуствен подсладител, предварително разтворен в малко вода.
4. Пресипете сместа в четири купички, които след това поставете в хладилник за около час-два.

Количество:
4 порции


Енергиини показатели за 1 порция:

Калории: -
Мазнини: -
Холестерол: -
Протеини: -
Въглехидрати: -
Фибри: -
Наситени мазнини: -
Мононенаситени мазнини: -
Полиненаситени мазнини: -


Потребителска оценка
3.0 / 1 гласа