Мъжко здраве

Почуствайте се отново на 30

Направете го за ВАС, направете го за НЕЯ
От

Публикувана:
Последна редакция: 18/09/2019
Отвсякъде ни заливат коментари за  за икономическата криза. А защо някак си голямата криза на средната възраст остава неспоменавана. Тя е от не по-малко значение в живота на всеки човек. Когато надделее стресът и започва увеличаването на килограми за сметка на мастната, а не мускулна тъкан, разреждането и посивяването на косата, намаляването на потентността, влошаването на паметта, покачването на кръвнотото налягане по-слабия тонус и чувството на безпокойство...

Съвременните мъж , както и жени искат да изглеждат добре- да запазят стройните си тела, хубава кожа да удължат младостта колкото се може повече.
Напредването на възрастта е част от живота.....Въпреки това не е необходимо да се чустваме и да  изглеждаме по-стари!

В лабораториите на американската компания Newton Everett беше извършена революция.Беше създаден  цялостен подход с  цел подпомагане  на организма,  да запази способността си да се възобновява сам.Създаден беше ИЗОТРОПИН.

Изследванията направени във Университетската клиника във Верджиния установиха, че ИЗОТРОПИН стимулира много биологични процеси в организма, като има широкопрофилен ефект.
Изгарянето  на мазнини  и натрупването на мускулна маса е един от тях. Най-бързият резултат  лекарите са установили в намаляването на телесните мазнини в абдоминалната (коремната) област.
Учените съобщават,  че продуктът дава добри резултати като процентно изражение 40 % подобрение в сексуалните функции  и енергия както при мъжете, така и при жените.
ИЗОТРОПИН  повишава колагена и еластина в кожата, което води до намаляване и изглаждане на  бръчките . Ревитализира косата и подпомага борбата с косопада и мъжкото оплешивяване.
Последните изследвания сочат, че Изотропин подобрява паметта,  помага за справянето с негативните ефекти от алкохола. Някои от аминокиселините в състава му са известни  като естествени анти-депресанти  и подпомагат елиминирането на стреса, депресията и умората.

Един от най-ценните ефекти от приема на ИЗОТРОПИН е подобряване на имунния отговор и защитните сили на организма.

Най-общо продуктът води до подобряване на здравословното състояние, жизненост и засилва обмяната на веществата .Той дава повече енергия.

Уникалната ефервесцентна форма на доставяне на активните съставки, гарантира бързото им абсорбиранеи запазването на активните съставки от агресивната среда на киселинните стомашни сокове. За онези, които не обичат приема на течности, Изотропин е наличен и под формата на капсули.
Препоръчителния прием на продукта е за курс от  90 дни, два пъти годишно.
Така че вече имаме възможност да направим най-важната инвестиция в себе си, в собственото си здраве и красота. С напредването на технологиите и медицината, този продукт вече е достъпен за всички.
Търсете го в аптеките! Без рецепта!


За повече информация – Вита Фокус ООД ,
Тел.981 69 28, 0899 45 55 55

www.vitafocus.net

Още от Мъжко здраве