Здраве

Биогривна гони болести и връща тонуса

Всяка болест е последица от нарушения енергиен баланс в организма
От

Публикувана:
Последна редакция: 18/09/2019
Всяка болест е последица от нарушения енергиен баланс в организма. Няма болест, която може да бъде излекувана докрай, ако този баланс не се възстанови, твърдят експерти, които прилагат успешни терапии – съчетание на съвременната медицина и древните лечителски традиции.

Един от най-модерните продукти, плод на тези разработки е биогривната Мегасмарт,  която вече е и в България. Лечебното бижу има вградени пет активни елемента: дълги инфрачервени лъчи, органичен германий, неодимов магнит, отрицателни йони и вулканична лава. Всеки от тях оказва мощно влияние върху различни заболявания. Комбинацията от петте елемента има силата да подобри значително общия тонус и качеството на живот и на болни, и на здрави.

Гривната отделя инфрачервени лъчи от дългите диапазони,  които с проникването в кожата влизат в контакт с водните молекули. От възникващия резонанс се засилват микровибрациите, повишава се температурата на тъканите, разширяват се кръвоносните съдове. Благодарение на по-високата микро- и макроциркулация на кръвта се осигурява по-добра работа на тъканите. Натрупаните токсини се извеждат леко и се възстановява по-високото ниво на работоспособност на клетките. Организмът се справя по-добре с възпалителните процеси, засилва се имунитетът. Лъчите спомагат още за защита на ДНК от вреди и структурни изменения, имат антиракови свойства.

В същата посока действа и вграденият в гривната органичен германий. Способността му да намалява напрежението в кръвоносните съдове  носи спасение от мигрена,  подобрява съня, ефективен е при нервни смущения. Неодимовите магнити оказват положително влияние при прекарани инсулти, инфаркти, анемия и кръвозагуби. Имат изключителен болкоуспокояващ ефект при ставни заболявания.
Срещу безсъние, неврози, хипертонии, гастрити, колити и ревматизъм работят отрицателните йони, които влизат в кръвта чрез кожата. Те „настройват” функцията на мозъка и нервите, подобряват притока на кръв към сърцето, разсейват умората. За нормализирането на енергийния баланс допринасят и 70-те естествени минерала, свързани на молекулярно ниво в използваната за гривната вулканична лава.
Официален вносител на гривната за България е фирма „Мегасмарт България“ ЕООД. Фирмата е притежател на цялата документация и сертификати, които гарантират качеството, произхода и оригиналността на продукта. 

Виж повече за гривната на: www.megasmart-bg.com

Още от Здраве