Медицински дискусии

Тема на дискусията:
 
Моето здраве

От какво боледувахте последно и как успяхте да се излекувате?


Добавете своя анонимен коментар да помогнем на другите.

 
Коментари:
5 коментар(а)
1. публикуван: 2011-06-06 15:00:31      Анонимен коментар

Боледувах дълги години от ангина.След дърпане на уши съм много по добре.Има човек от Русе който прави това.Това е телефона му 0898696740

2. публикуван: 2011-04-19 17:19:38      Анонимен коментар

Последно ми откриха увеличена простата, знам, че за моята възраст е нормално и много разпространено, но все пак се притесних. По начало не обичам да ходя по доктори, зает човек съм и това чакане пред кабинетите ме изнервя ужасно много, но нямаше вече на къде да ходя. Имах чувството, че ходя по малка нужда на всеки 5 минути, буквално. Вечер като стана за тоалетна, после трудно заспивам, развалям си съня, изобщо уж простата ама не е проста работа. Понеже съм и с много придружаващи заболявания, няма как възрастта си казва думата и с операции съм 2 и както и да е, доктора ми изписа урогут. Да ви кажа трябваше му време да подейства, няколко дни може би, не беше веднага, но ефект има.

3. публикуван: 2010-01-26 16:44:09      от: Пламен Иванов

ОБСТРУКТИВНА СЪННА АПНЕЯ!!!Това наистина е опасно,но за съжаление в България информацията е оскъдна!Зет ми беше в такова състояние,но чак когато започна да заспива почти на всяка пета минута и да посинява,като спре да диша,се разрових в интернет и разбрах за тази сънна апнея.Записах дата и час за преглед в Университетска болница "Александровска" при Д-р Билюков/GSM:0888648088/и го закарах.Доста усилия ми костваше,понеже според зет ми му нямаше нищо.Още след първите изследвания докторът потвърди,че това е обструктивна сънна апнея и предложи да остане на лечение там.Беше ни предупредил да си вземем направление от личния лекар и всичко бе безплатно,замо за изследването на съня заплатихме 150 лева.След 8 дни зет ми си дойде от София САМ с АВТОБУС и от автогарата до вкъщи въобще не задряма!!!Преди това заспиваше още със сядането в колата! Промяната беше невероятна!!!Сега отново е жизнен,с желание за живот,забавлява се с внучката си,работи с желание,прави планове за бъдещето и с нетърпение чака да закупим BiPAP апарат,за да го ползва!Имам чувството,че се е подмладил с поне 15 години!!! Благодаря от сърце на Д-р Билюков и Доцент Огнян Георгиев - те ми върнаха вярата,че все още има ЛЕКАРИ и ХОРА!!!

4. публикуван: 2010-01-25 17:41:34      от: П.Иванов

За съжаление наистина е така!Аз бих искал да изкажа благодарността си и да препоръчам на хората,страдащи от сънна апнея,Доктор Билюков от университетска болница "Александровска"!Можете да му се обадите по всяко време на GSM:0888648088,той ще ви запише час,и не само ще направи изследване на съня,но ще предприеме и лечение,и то безплатно,ако имате направление! Знам го от опит - заведох зет ми и след 10 дни не можах да го позная - бодър,жизнен,както преди 15 години!!!

5. публикуван: 2009-11-07 23:26:56      от: Станислава

Всеки е болен от едно или друго, но здравето е най-важното нещо хора! Жалко, че го осъзнаваме, когато личния лекар ни връчи листа за хоспитализация и пред нас не се очертае една страшна картина - тази на българските болници. Има много болести, които стоят и чакат да сгафим и да ни се нахвърлят. Съжалявам ако думите натъжат някого, но мисля че това е реалността и е добре да я казваме за да не се забравя. Бъдете здрави и най-важното пазете здравето си и не го пренебрегвайте никога!