Геном на кокошката

Геном на кокошката

От Екип на Medical.BG
Редакция: д-р Пънчев, A.

Геном на кокошката (Gallus gallus genome): Геном на червената кокошка, предшественик на домашната кокошка. Виж: Пилешки геном.