Козметична хирургия

Имплантанти в бузите

От

Публикувана:
Последна редакция: 18/08/2019
Поставянето на имплантанти в бузите е обща процедура използвана да балансира лицевата структура, поради вроден дефект, свързана с възрастта костна резорбция или челюстна травма. Слабите бузи може да направят лицето ви да изглежда измършавяло. Това също може да предаде на външния вид снижена визия на лицето. Крайният резултат трябва да бъде балансирани пропорции на структурата на лицето.

Какво включва козметичната операция на бузите?

Методът за вмъкване и позициониране на имплантиантите зависи от вашите предпочитания, анатомия и препоръките на вашия хирург.

Колко време отнема процедурата?

Операцията обикновено отнема 1,5 часа при пълна упойка и обикновено включва една нощувка в болницата. При определени обстоятелства може да бъде извършена и без да се налага да оставате.

Какво да очакваме от хирургичната намеса?

Вашите очаквания трябва да бъдат реалистични. Повечето пациенти са доволни от резултата и имат усещане за повишаване на самочувствието им. Общите постижения ще бъдат напълно естествено изглеждащ и балансиран външен вид на лицето ви.

Възстановяване след операцията

Какво ще се случи в периода за възстановяване?

Ще се чувствате уморени и подути за няколко дни, което е съвсем естествено. По-голямата част от вашия дискомфорт ще бъде премахнат с лекарства Ще имате последващи посещения в месеца след операция за проверка на вашия прогрес.

Какво е времето за възстановяване от операцията?

Това зависи от отделния пациент, обаче повечето пациенти са способни да се върнат на работа след няколко дни. Въпреки, че може да ходите и правите много леки дейности, от следващия ден е препоръчително да не правите нищо което да ви натоварва физически за 7 до 10 дни. Средното време за възстановяване е между 1 и 2 седмици.

Още от Козметична хирургия

 • 2010-04-21 07:00

  Процедурата е предназначена за пациенти, които в кратък срок са изгубили значително количество от телесното си тегло,......
 • 2010-04-20 08:00

  Цветът на зъбите варира при всеки човек - като цвета на косата и кожата. Съществуват редица начини които могат да се......
 • 2009-11-25 07:00

  Ботуличния токсин (BOTOX) излиза наяве като нов метод за третиране на лицевите бръчки. BOTOX работи като отслабва......
 • 2009-11-04 13:00

  Козметични хирурзи трябва да имат умения в хирургичните процедури, необходими познания придобити в институт, отлична......
 • 2009-10-18 08:00

  Козметичната хирургия на брадичката се нарича ментопластика. Брадичката е много важна част от лицето, както и лицевия......